Терзиев БГ Инженеринг

Терзиев БГ Инженеринг е фирма, която е основана през 2007 година в град Варна. Но нейната дейност започва много по-рано, през далечната 1992 година.

По това време нейният собственик и управител прави първите си крачки в сферата на строителството и ремонтните дейности. Той много бързо успява да разбере, че много хора се нуждаят от майстор, който да им предложи качествени и бюджетни решения за техния дом.

Така се заражда идеята му да създаде сайт, в който да публикува статии с насоченост: „Направи си сам” в помощ на потребителите, които не могат да си позволят услугите на фирма. Още тогава целта му е била не да се превърне в един от най-добрите професионалисти на пазара, а винаги да бъде полезен на хората.

Това желание се запазва и при основаване на фирмата. Влагайки своята страст и натрупан опит, в края на 2007 година сайтът вече е факт. Неговите статии с професионални съвети помагат на хиляди потребители да подобрят сами начина си на живот.

Това е само първата стъпка в развитието на Терзиев БГ Инженеринг.

За кратко фирмата успява да се наложи в град Варна и страната като надежден и верен партньор на домакинствата. Тя се специализира в ремонтните дейности на панелни жилища, строително-ремонтни дейности и цялостно изграждане и ремонт на къщи, вили и кооперации.

С какво се отличава Терзвиев БГ Инженеринг?

Нашата мисия е да преобразим Вашия дом. Ние разполагаме с необходимите превозни средства, механизация, апаратура и инструменти, с които да изпълним и най-сложните ремонти.

От опит знаем – всеки един проект е строго индивидуален и за реализацията му са необходими различни майстори – ВиК, ел.инсталации, поставяне на ПВЦ дограма, подови настилки и други.

За разлика от останалите фирми, ние избрахме да контролираме изцяло работния процес и да не наемаме външни подизпълнители. Създадохме екип от специалисти с различна насоченост и дългогодишен опит в строителните и ремонтните дейности. Това ни позволява, съобразно проекта, да създадем точната работна група, която да го изпълни от началото до края.

По този начин гарантираме на нашите клиенти отлично качество и спазване на всички договорни срокове.